Како да се избере синтеруван камен машина за рабови 45 степени?

Со популарноста на синтеруваниот камен, опремата за обработка на синтеруван камен, исто така, постепено влезе на пазарот, за да ви препорачаме многу практична опрема за мелење рабови од синтеруван камен, 45 степени во споредба со брусењето на сечилото на пилата, заменете го сечилото на пилата повеќе отколку високата цена, а ефектот на мелење на рабовите не е идеален, главно затоа што тркалото за сечење и брусење на рабовите се закачени на машината, машината работи долго време откако машината ќе добие сноп и исправност на свиткување.

Huashil синтеруван камен машина за рабови од 45 степени, Оваа машина за мелење рабови ви ја препорачувам, работа во глупав стил, позиционирање на цилиндар + опрема, различни форми, дебелина на плочата директно мелење, нема потреба да се прилагодувате.

Внатрешниот кос агол од 45° се формира еднаш и директно се меле на површината на синтеруваниот камен без да се скрши рабовите.

Супер силна рамка, целата рамка на машината е изработена од супер големо челично заварување,

По греење и стареење третман, преку подемен заврши, а рамката тежина речиси 3 тони.

Прифатете го тајванот Hiwin водечка шина, прифатете меур со масло + водоотпорен дизајн на капакот, не се плашете од корозија на валкана вода

Ултра ниска цена на потрошен материјал, специјално тркало за мелење прилагодено за патент, ниска практична цена.

1
2

Ајде да го погледнеме ефектот на мелење на рабовите на машината за ивица со синтеруван камен 45 степени

111

Ако е поврзана со автоматска машина за сечење синтеруван камен, совршена комбинација на евтина обработка на синтеруван камен.


Време на објавување: Мар-17-2021 година